Xbox One játékok karácsonyra – mit érdemes választanod?

Írta: 2015/12/15

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Xbox One játékok terén egy nagyon erős évet zárt, különösen ha az őszi játékdömpinget nézzük. Az autós játékok kedvelői, az akció szerelmesei, valamint a kincsvadászok is találtak maguknak olyan címeket, amelyek miatt megéri az Xbox One vásárlás mellett dönteni. Hogy könnyebb legyen kiválasztanod, melyik Xbox One játékok kerüljenek be a gyűjteményedbe karácsonykor, összegyűjtöttünk három kiváló címet. Olvass tovább!

Rise of the Tomb Raider

Idén a Rise of the Tomb Raider kizárólag Xbox One-on érhető el. A Crystal Dinamics újragondolt Tomb Raider-sorozatának következő felvonásában Lara Croft ismét életveszélyes kincsvadászatba vág bele, és a kalandjai során sok fordulattal és ellenséggel szembe kell néznie. November egyik legnagyobb kalandját kétségkívül ez a játék nyújtja, és a legjobb, hogy a konzollal egy csomagban is beszerezhető. Így ha még nincs géped, valamivel kedvezőbb az Xbox One ár. Ha te is szereted a Tomb Raider játékokat, emiatt megéri konzolt venned. Szerezd be itt!

Halo 5: Guardians

A Halo-sorozat visszatért az ötödik résszel, és nem okozott csalódást. Az izgalmas kampányban egy csomó új szereplő bemutatkozott, a történet kellő fordulattal várja a legnagyobb Halo-rajongókat is, a multiplayer pedig szokás szerint temérdek szórakozási lehetőséged kínál. Az Xbox One játékok közül ez volt az egyik legjobban várt alkotás, amely szintén elérhetővé vált egy limitált konzollal egy csomagban. Szerezd be itt!

Forza Motorsport 6

Az egyik legkedveltebb autós játéksorozat is új résszel tért vissza ősszel Xbox One-on a Forza Motorsport 6 személyében. Sok-sok gyönyörű autó, több mint húsz különféle helyszín és rengeteg további tartalom várja a száguldás szerelmeseit. Mindezt 1080p felbontásban, 60fps sebességgel élvezheted a konzolon. Szerezd be itt!

A felsoroltak mellett természetesen még bőven akadnak olyan címek, amelyek miatt megéri idén az Xbox One vásárlás mellett dönteni. Ugyanakkor, ha csak ezeket szerzed be karácsonyra, már akkor is garantáltan elleszel hosszú órákon át. Jó játékot!

Apropó! Hogy kedvet kapj a karácsonyi vásárláshoz, akkor okvetlenül nézd meg az 576 Xbox One reklámfilmjét. Menő!

KÖVESS, JÓ LESZ :)