Videojátékos szobák, amikről minden gamer álmodik

Írta: 2016/03/13

Szeretnél berendezni otthon egy videojátékos témájú szobát? Jó hírünk van, ugyanis határtalanok a lehetőségeid! Ha nagy gamer vagy, és szeretnéd a hobbid iránti szereteted kimutatni a szobádon keresztül is, akkor bizony számtalan opciód van erre. Kezdd el az ihletgyűjtést ezzel a poszttal!

Felébred az erő

videojatekos szobak
forrás: HomeBNC

Nem csak gamereknek, de általánosságban a Star Wars-rajongóknak is érdekes lehet ez a szoba, amely a létező legstílusosabb tárgyat használja hangulatvilágításra: fénykardot. Na persze nem igazit, de az összhatás szempontjából nincs jelentősége, hiszen így is fantasztikus a végeredmény. Tovább növeli a látványt az asztallal párhuzamosan zöld neon, a gamerek pedig értékelni fogják a brutális, többmonitoros PC-t.

Fantasztikus játékgyűjtemény

videojatek szoba gyujtemennyel
forrás: Retro Video Gaming

Olyan játékos vagy, aki szeret végignézni a gyűjteményén, sőt akár másoknak is megmutatná? Itt egy remek példa, amivel pontosan elérheted ezt a célt. Amit nagyon szeretünk ebben a szobában hogy bár főleg a kollekcióról szól, az otthonos fényeknek és bútoroknak köszönhetően rendkívül lakályos is az összehatás.

Házimozi szett a maximális élményért

videojatekos hazimozi
forrás: Polygon

Van jobb annál, mint játszani egy hatalmas kivetítőn, brutális hangrendszerrel, mindezt egy kényelmes kanapéról? Ha szerinted sem tudja ezt semmi túlszárnyalni, akkor értékelni fogod ezt a házimozi szettet. Akár egyedül, akár a haverokkal közösen játszanátok valamit, a felejthetetlen szórakozás garantált!

Letisztult és elegáns

nappalis videojatek szoba
forrás: HomeBNC

Ha egy kissé visszafogottabb, elegáns szobát képzelsz el játékra, akkor itt egy remek példa. A fehér bútorok elegáns külsőt kölcsönöznek a szobának, ami mellesleg igencsak helytakarékos is. Csak azok a tárgyak vannak elől, amire feltétlenül szükség van.

Gamer sarok vidám színekkel

elegans videojatek szoba
forrás: Offbeat Home

Ez a szoba garantáltan felvidít bárkit, aki belép. A Tetris témájú fal nem csak elképesztően stílusos, hanem változatossá is teszi az összehatást a szín kavalkádnak köszönhetően, amit jól kiegészít a fehér polc és a kék fotel. Korosztálytól függetlenül mindenki imádni fogja ezt a jópofa, világos videojátékos szobát.

KÖVESS, JÓ LESZ :)