5 megdöbbentő hajkorona a videojátékokban

Írta: 2015/07/25

Amennyiben megdöbbentő hajstílusokat akarunk látni, akkor nem kell messzire mennünk a videojátékok világában, különösen akkor, ha japán címekről van szó. A keleten készült játékok világszerte híresek arról a gamerek körében, hogy gyakran kifejezetten extrém frizurát viselnek a szereplők, legyen szó például a Final Fantasy-sorozatról, esetleg a Guilty Gear vagy Street Fighter játékokról. Hosszasan lehetne folytatni a listát, de a címek sorolása helyett inkább összegyűjtöttünk öt megdöbbentő hajkoronát a videojátékok világából.

Cloud (Final Fantasy VI)

cloud-haj

Még a sok-sok Final Fantasy karakter között is kiemelkedik Cloud, a hetedik rész főhőse, akinek szőke, hatalmas tincsekre bontott haja egy klasszikus frizura a videojátékok világában, amely ránézésre legalább olyan nehéznek tűnik, mint a legendás kardja.

Guile (Street Fighter-sorozat)

guile-haj

A felül lapos hajviselet egyik legismertebb képviselője, a Street Fighter-sorozatban bunyózó Guile, aki rengeteg más karakter hajstílusát inspirálta játékokban és rajzfilmekben egyaránt – főként olyan szereplőkön látható, akiknek szoros kapcsolatuk van a katonsággal.

Bayonetta (Bayonetta)

Bayo-bayonetta-bust

A játék nevét is adó Bayonetta kétségkívül az egyik leginkább megdöbbentő hajkoronát viseli a videojátékok világában, sőt talán a filmek terén sincs párja. Bár a második részben már rövid hajat viselt, az első részben Bayonetta méhkasra emlékeztető hajstílusa enyhén szólva sem nevezhető mindennapinak.

Eddie Wachowski (SSX)

ssx-haj

Az egyik legkedveltebb snowboard játék szereplője, Eddie Wachowski a mikrofon hajstílust viselők táborát erősíti. Nem is akárhogyan, hiszen ebben a kategóriában ő tudhatja magáénak az egyik leglátványosabb frizurát a videojátékok világában.

Benimaru (King of Fighters)

kof-haj

Nem, hogy a harcoláshoz nem ideális, de még hordani sem lehet könnyű azt a hajstílust, amivel Benimaru rendelkezik, a King of Fighters egyik bunyósa. Belegondolni is durva, mennyi zselére lenne szükség ahhoz, hogy egy ilyen frizura kivitelezhető legyen. Nem egyszerű művelet, de hasonlót már a valóságban is lehetett látni, így bátran állíthatjuk, hogy nem esélytelen a dolog.

KÖVESS, JÓ LESZ :)