Nagyot robban idén a Destiny

Írta: 2014/05/25

A Destiny minden bizonnyal az idei év egyik legjobban várt játéka, amelyet egyenesen a Halo megalkotói hoznak el PS3, Xbox 360, PS4 és Xbox One platformokra. Bármelyik rendszerről is legyen szó, a Bungie alkotása folyamatosan internetkapcsolatot igényel majd, a fejlesztők elmondása szerint ugyanis csak így lesz teljes a Destiny által nyújtott élmény. A játékban nagy hangsúlyt kap a kooperatív mód, sőt emellett még a különféle kompetitív események sem hiányoznak majd.

destiny játék

A közös kalandokat egy szabadon bejárható, nyílt világban élhetik át közösen a játékosok. Lehetőségük lesz arra, hogy felfedezzék a naprendszerünk ősi maradványait, valamint bejárják a Földet, a Holdat, a Vénuszt és a Marst. Az egyedileg testre szabható karakterek lesznek a Destiny főhősei, akik nem csak együtt, de akár egyedül is kalandokra indulhatnak. A Bungie elmondása szerint mindenki számára lesznek ideális játékmódok, így a magányos farkasok és a csapatban dolgozó egyének is megtalálják majd a számításaikat. A Destiny készítésekor emellett mindvégig odafigyeltek arra a fejlesztők, hogy akár csak 15 perce, akár több órája van a játékosoknak, mindig el lehessen indítani a játékot. Ugyan a Destiny több száz órányi játékidőt kínál, akár egy-egy rövidebb küldetés erejéig is érdemes meglátogatni ezt a hatalmas sci-fi világot.

A megjelenés 2014. szeptember 9-én esedékes, azonban többeknek lehetősége nyílik majd kipróbálni a játékot: azok, akik a Destiny előrendelése mellett döntöttek, részt vehetnek egy zárt bétatesztben, amely július folyamán zajlik.

További információkat itt találsz a Destiny játékról : http://destiny.werzo.hu/

KÖVESS, JÓ LESZ :)