Miért lesz neked is kihagyhatatlan a Star Wars Battlefront

Írta: 2016/03/11

Idén igazán jó Star Wars-rajongónak lenni, hiszen nem csak egy új film érkezik sok-sok év után, hanem a Star Wars Battlefront is visszatér egy teljesen új, modern résszel. A többszemélyes összecsapásokra kihegyezett játékot a témában már jártas DICE fejleszti, és bizony már most borítékolható, hogy minden olyan embernek kihagyhatatlan, aki rajong a Star Wars univerzumáért. Olvass tovább és tudj meg többet a játékról!

Legendás hősöket irányíthatsz

Bár az esetek nagy részében a lázadók vagy a birodalmiak katonáit irányíthatod majd, a Star Wars Battlefront többször is lehetőséged fog adni, hogy a filmből ismert híres karakterekkel játssz. Most már biztos, hogy Luke Skywalker, Darth Vader, Leia, Han Solo és Darth Sidious is irányítható lesz, és rendelkeznek majd a maguk különleges képességeikkel.

Ismert helyszíneken harcolhatsz

star wars battlefront helyszínek

Mindig is szeretted volna magad bejárni az Endor bolygó buja erdőit? AT-AT lépegetők ellen harcolni a Hoth fagyos tundráin? Esetleg felfedezni a Tattooine-t? Többek között ezeken az ismert helyszíneken is harcolhatsz majd a Star Wars Battlefront játékmódjaiban, emellett pedig teljesen új bolygók is bekerülnek majd a kínálatba.

Szuper játékmódok várnak

star wars battlefront helyszínek

Bár kampány nem kerül a játékba, a Star Wars Battlefront így is tartalmas lesz: kilenc különféle többszemélyes módban teheted próbára tudásod a birodalmiak vagy a lázadók oldalán. A kínálatban találsz klasszikus opciókat, ahol csak egymás megölése a cél, emellett viszont komplexebb módok is elérhetővé válnak. A Walker Assault módban például az lesz a feladat, hogy lázadóként megsemmisítsd a birodalmiak lépegetőit, míg ők próbálják megvédeni azokat.

Minden téren autentikus élmény

Akár a hangokról vagy a zenékről, akár a látványról van szó, első osztályú élményt nyújt a Star Wars Battlefront. Rögtön meg fogod ismerni a jellegzetes helyszíneket, és ugyanez elmondható a hangokról is. Ismerős zenék várnak, a fegyverek és űrhajók hangeffektjei pedig pontosan olyanok, mint ahogyan azt megszokhattad a filmekben.

A Star Wars Battlefront megvárásolható az 576 KByte boltjaiban PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Tudj meg többet a játékról itt!

KÖVESS, JÓ LESZ :)