LEGO Friends, avagy ismerd meg a lányok kedvenc játékát

LEGO Friends

  • A LEGO Friends lányoknak készült.
  • Az egyes készletekben sok lila és rózsaszín építőelem található.
  • Elsősorban az 5 és 12 év közöttiek szeretik.
  • A szetteken kívül számos érdekes LEGO Friends kiegészítő is létezik.

A LEGO kifejezetten a lányokra gondolt, amikor megalkotta a LEGO Friends világát. Ez a sorozat hamar a gyerekek kedvencévé vált a színes építményeknek és a különféle aranyos állatkáknak köszönhetően. Olcsó, mindössze néhány darabos szettek és rengeteg építőelemet rejtő készletek egyaránt megtalálhatóak a kínálatban.

Ismerj meg néhány játékot a felhozatalból!

30107 LEGO Friends Születésnapi buli

Ez a kisebbek közé tartozó szett egy minifigurát és 39 elemet tartalmaz, melyekből egy ajándékdoboz, egy születésnapi torta, valamint két lufi építhető meg.

LEGO Friends 30107 Születésnapi buli

41039 LEGO Friends Napsugár farm

A 721 elemet tartalmazó szettben egy részletesen kidolgozott istálló, továbbá két minifigura is helyet kapott. A felsoroltak mellett számos kisállat található a dobozban, így például nyulak, lovak, valamint egy macska és egy csikó.

41039 LEGO Friends Napsugár farm

3185 LEGO Friends Nyári lovastábor

Ez az egyik legnagyobb LEGO Friends készlet, amelyben négy minifigura és egy hatalmas ház található meg. Az összképet a lovaskocsik, valamint a minibusz még érdekesebbé teszi, emellett pedig rengeteg apró tárgy is a szett részét képezi.

3185 LEGO Friends Nyári lovastábor

41015 LEGO Friends Delfin luxusjacht

Ebben a szettben egy látványos luxushajó kapott helyet, amely még vízicsúszdával is rendelkezik. A kinyitható jacht nem csak kívül, hanem belül is rendkívül részletes, hiszen például egy fürdőszoba is megtalálható benne. Amikor megunták a hajón történő szórakozást, a három minfigura akár vízisíre vagy jetski-re is pattanhat, hogy versenyezzenek egyet a delfinekkel.

41015 LEGO Friends Delfin luxusjacht

Ha pedig már eleget építettek a lányok, jöhet a sok-sok szuper kiegészítő!

LEGO Friends kulacs

A szetteken túl is hatalmas a LEGO Friends választéka: a plüssöktől kezdve az ékszerdobozon át egészen az iskolában is hasznos tárgyakig szinte minden megtalálható. Olvass tovább és nyerj betekintést a felhozatalba!

– Szabadidős tevékenységekhez – A kirándulásokhoz remek választás valamelyik LEGO Friends kulacs, míg otthonra egy szívószálas pohár vagy kis bögre is beszerezhető. Az esti meséket még hangulatosabbá teszi a LEGO Friends olvasólámpa.

– Hasznos cuccok a suliba – A lányok a tanszereket LEGO Friends táskában, az ennivalót pedig uzsonnás dobozban vihetik magukkal az iskolába. A tanulmányokhoz akár egy teljes LEGO Friends iskolai készlet is beszerezhető, benne tolltartóval, ceruzákkal, hegyezővel és radírral. A foglalkoztató füzet segítségével játszva tanulhatnak, a noteszba pedig minden fontos dolgot felírhatnak.

– További jópofa kiegészítők – A felsoroltakkal még nem ér véget a lista. A LEGO Friends képkerettel még színesebbé tehetik a lányok a szobájukat, a felejthetetlen élményeiket pedig bármikor leírhatják a lila színű naplóba. A nyugtalan éjszakák miatt sem kell aggódni, hiszen a szép álmokról a plüss unikornis gondoskodik.

LEGO Friends a TV-ben

A LEGO Friends világával akár a TV-n keresztül is megismerkedhetnek a lányok. Az idehaza futó animációs sorozat főszereplője öt lány: Andrea, Olivia, Mia, Emma és Stephanie az első részben barátkoznak össze, onnantól kezdve pedig rengeteg érdekes kalandot élnek át közösen. Az epizódokban a nézők megismerhetik a karaktereket, valamint a lányok mindennapi életébe nyerhetnek betekintést. A sorozatban olyan új szereplők is bemutatkoznak, akik a LEGO Friends szettekben nem találhatóak meg.

Video: LEGO Friends, avagy ismerd meg a lányok kedvenc játékát

A LEGO kifejezetten a lányokra gondolt, amikor megalkotta a LEGO Friends világát. Ez a sorozat hamar a gyerekek kedvencévé vált a színes építményeknek és a különféle aranyos állatkáknak köszönhetően.