Star Wars Battlefront Xbox One

Már alig bírod kivárni, hogy ellátogass egy messzi-messzi galaxisba a Star Wars Battlefront Xbox One verziójában? Hidd el, hogy megéri várni, hiszen a DICE stúdiójában készülő játék nem csak minden idők egyik legjobb Star Wars játékának ígérkezik, hanem egyben egy kiváló online többszemélyes lövöldének is, amely akár évekre is képes lekötni a stílus rajongóit. Hogy könnyebb legyen kibírni a megjelenésig, ismerj meg néhány érdekességet az új Star Wars Battlefront részről!

Star Wars Battlefront Xbox One

Összesen kilenc játékmód vár

Bár saját kampányt nem kap a Star Wars Battlefront, ezt kompenzálja a tartalmas multiplayer szegmensével, amely kezdetben kilenc különféle módot fog kínálni, így biztosan megtalálod majd a kedvenced. A klasszikus, egymás levadászására kihegyezett opcióktól kezdve hősvadászós, valamint rakomány megszerzős és területfoglalós módok is várnak.

Bejárhatsz ikonikus bolygókat

Mit ér egy Star Wars játék a legendás helyszínek nélkül? Nem kell aggódnod, hiszen a Battlefrontból ezek sem hiányoznak: olyan helyszínek várnak, mint az Endor, a Hoth, Tattooine, valamint egy új bolygót is megismerhetsz a Sullust személyében. A filmekből látott helyszínek pontosan úgy néznek ki a játékban, ahogy azt régen megszoktad.

Legendás járműveket irányíthatsz

Mindig is szeretted volna átvenni az irányítást az Ezeréves Sólyom felett? Levadászni X-szárnyúakkal a TIE fightereket, esetleg fordítva? Jó hírünk van: a Star Wars Battlefront megadja a lehetőséget, hogy harcolj az égben ezekkel a klasszikus űrhajókkal, emellett pedig olyan földi járművek is várnak, mint az Endor csatában látott sikló.

Harcolj hősökkel vagy gonoszokkal

Han Solo, Boba Fett, Leia, Luke Skywalker, Darth Sidious, Darth Vader – ezek a karakterek egytől-egyig benne lesznek a Star Wars Battlefrontban, ami pedig a legjobb, hogy lehetőséged lesz irányítani őket. Mindegyik hős és gonosz rendelkezik a maga egyedi képességeikkel, amelyekkel az egész térképet uralni tudod. Persze nem szabad majd elfelejtened, hogy ettől még nem vagy halhatatlan.

A Star Wars Battlefront a következő platformokra is megjelenik 2015. november 19-én: PS4 | PC & XBOX ONE | Rendeld elő itt! | Tudj meg többet a játékról!

Video: Star Wars Battlefront Xbox One

Már alig bírod kivárni, hogy ellátogass egy messzi-messzi galaxisba a Star Wars Battlefront Xbox One verziójában?