Star Wars Battlefront PS4

Az év egyik legjobb várt játéka PS4-en is tarolni fog

Kész vagy ellátogatni egy messzi-messzi galaxisba a Sony újgenerációs konzolján? A Star Wars Battlefront PS4 verziója lenyűgöző látványt és 60fps-t kínál, és természetesen ugyanazok a tartalmak várnak, amik a többi platformokon is megtalálhatóak. Van azonban egy különlegessége a játéknak, ha a PlayStation oldaláról nézzük meg a dolgokat, ami legfőképp a leendő PlayStation 4 tulajoknak fontos – a Star Wars Battlefront PS4 gépcsomagok részeként is elérhető lesz.

limitált kiadás star wars battlefront-playstation-4 gépcsomag

Limitált kiadású Star Wars Battlefront PS4 gépcsomag (1TB)

A Star Wars Battlefront egy igazán különleges PS4 konzollal egy csomagban is megjelenik novemberben. A csomag különlegessége, hogy tartalmazni fog egy olyan PlayStation 4-et, amin egy Darth Vader festés látható, emellett a gépházat apró Star Wars logók borítják. Egy rendkívül stílusos gépről van szó, ami igazán jól fog mutatni a legnagyobb Star Wars-rajongók gyűjteményében. A konzol mellett maga a kontroller is egyedi, ugyanis piros, fehér és kék gombok egyaránt díszítik. Kétségkívül az egyik legkülönlegesebb változatról van szó, és nem csak a külseje, hanem a korlátozott darabszáma miatt is. A gépcsomagban a limitált konzol és kontroller mellett megtalálható a Star Wars Battlefront játék dobozos változata, ami pedig egy igencsak jópofa extra, hogy egy digitális utalvány is megtalálható a dobozban. Ez négy klasszikus Star Wars cím letöltését teszi lehetővé: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter és Star Wars Bounty Hunter. Mindegyik játék felújított grafikával és trófeatámogatással lesz elérhető PlayStation 4-en.

Normál kiadású Star Wars Battlefront PS4 gépcsomag

Aki nem szeretne több pénzt kiadni a limitált PS4-re, azok beszerezhetik a normál Star Wars Battlefront PS4 gépcsomagot. Ez a változat egy normál, 500GB-os PlayStation 4 konzolt, valamint a játék dobozos verzióját tartalmazza, így a kicsomagolás után rögtön belevetheted magad az akcióba. Akinek szüksége van a nagyobb tárhelyre, az 1TB-os változatban is meg tudja rendelni ugyanezt a kiadást.

A Star Wars Battlefront a következő platformokra is megjelenik: PS4 | PC & XBOX ONE | Rendeld elő itt! | Tudj meg többet a játékról!

Video: Star Wars Battlefront PS4

A Star Wars Battlefront PS4 verziója lenyűgöző látványt és 60fps-t kínál, és természetesen ugyanazok a tartalmak várnak, amik a többi platformokon is megtalálhatóak.