Star Wars Battlefront PC

A tökéletes Star Wars Battlefront élményt keresed?

Amennyiben kizárólag a legjobb grafikával éred be, akkor a Star Wars Battlefront PC verziója az ideális választás a számodra. Persze szükséged lesz hozzá az bivalyerős gépre, de az nyílt titok, hogy a megfelelő hardverrel a játék PC-n fog kinézni a legjobban. Itt kapod meg a legnagyobb felbontást, legstabilabb teljesítményt, és persze a különféle extra effekteket, amik konzolon a hardveres korlátok miatt nem megvalósíthatóak.

Star Wars Battlefront PC

Milyen gépre lesz szükséges a Star Wars Battlefront PC verziójához?

A DICE nemrég közzétette, hogy milyen géppel kell majd rendelkezned ahhoz, ha problémamentesen szeretnéd futtatni a játékot. Ehhez legalább Windows 7 operációs rendszerre, Intel i3-as processzorre, 8GB memóriára, valamint egy nVidia GeForce GTA 660-ra vagy AMD Radeon HD 7850-re lesz szükségünk. A játék mérete sem apró, ugyanis 40GB-ot foglal elfoglalni a merevlemezen.

Az ajánlott gépigény ennél már durvább: a legjobb teljesítményhez a fejlesztők Windows 10 operációr rendszert, Intel i5 6600-as processzort, 16GB memóriát, nVidia GeForce GTX 970 vagy AMD Radeon R9 290 videokártyát javasolnak. Egy ilyen géppel már kiváló teljesítménnyel és nagy grafikai részletességgel lesz játszható a Star Wars Battlefront.

Miért lesz érdemes beszerezned a játékot?

Természetesen nem csak a lenyűgöző látvány és az autentikus hangok, illetve zenék miatt kell ott lennie a játéknak a gyűjteményedben. Az online multiplayer játékok világában igencsak jártás DICE szórakoztató játékmenetet és egy csomó különféle módot hoz el, amelyek hosszú hónapokra képesek lesznek lekötni. Ikonikus fegyverekkel indulhatsz harcba, valamint irányíthatod a Star Wars-univerzum valamennyi híres űrhajóját, így például az Ezeréves Sólymot, az X-szárnyút, végül, de nem utolsó sorban pedig a birodalmiak TIE fighterét is.

Ha mindez még nem lenne elég, akkor arra is lehetőséged kapsz, hogy irányíts olyan legendás hősöket vagy gonoszokat, mint például Luke Skywalker, Darth Vader, Han Solo vagy Boba Fett.

A Star Wars Battlefront a következő platformokra is megjelenik: PS4 | PC & XBOX ONE | Rendeld elő itt! | Tudj meg többet a játékról!

Video: Star Wars Battlefront PC

Amennyiben kizárólag a legjobb grafikával éred be, akkor a Star Wars Battlefront PC verziója az ideális választás a számodra.