Star Wars Battlefront megjelenés

A Star Wars Battlefront megjelenés egyre csak közeledik: november 20-tól már lehetőséged lesz harcba szállni a lázadók vagy a birodalmiak oldalán, valamint olyan legendás hősöket és gonoszokat irányítanod, mint Darth Vader, Palpatine kancellár, Luke Skywalker, Han Solo, Leia vagy Boba Fett. Hogy könnyebb legyen kivárni a hátralévő időt a megjelenés, olvass tovább és tudj meg többet a játékról!

star wars battlefront megjelenés

Miért nyújt tökéletes élményt a Star Wars Battlefront?

Először is azért, mert a fejlesztést végző DICE gondoskodik arról, hogy minden téren autentikus Star Wars élményben legyen része a rajongóknak. Az űrhajók és fegyverek pontosan olyan hangon szólalnak meg, mint a filmekben, emellett pedig ismerős zenék várnak minket. Természetesen nem csak a hangok, hanem a látvány terén is a tökéletességre törekednek a fejlesztők. A Hoth, az Endor és a Tattooine pontosan úgy néz ki, mint ahogyan a filmekben láthattad, így most végre valóban úgy érezheted, hogy személyesen is meglátogatod ezeket a bolygókat.

4 ok, amiért neked is kihagyhatatlan lesz a játék

Érdemes lesz már a Star Wars Battlefront megjelenés napján csatlakoznod a harcokba. Ismerj meg öt okot, hogy miért!

Tartalmas többszemélyes mód

A többszemélyes összecsapásokra kihegyezett játék brutális tartalommal vár: a Star Wars Battlefront megjelenés napján azonnal kilenc különféle játékmód közül választhatsz, így biztosan megtalálod a kedvenced.

Legendás karaktereket irányíthatsz:

Luke Skywalker, Boba Fett, Han Solo, Leia, Darth Sidious – többek között ők is játszhatóak lesznek az új Star Wars Battlefront játékban.

Epikus összecsapások

A játék grandiózus összecsapásokkal vár, amelyek keretében gyalogosan, valamint a levegőben és földi járműveket irányítva is összecsaphatsz az ellenséggel.

Ikonikus irányítható járművek

Az összecsapások során átveheted az irányítást olyan legendás űrhajók felett, mint például az X-szárnyú, a TIE fighterek, végül, de nem utolsó sorban pedig az Ezeréves Sólyom sem marad ki a kínálatból.

A Star Wars Battlefront megjelenés Európában november 20-án esedékes PC-n, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokon. Bármelyik platformon is vágsz bele, garantáltan egy felejthetetlen élményben lesz részed. Az Erő legyen veled!

Video: Star Wars Battlefront megjelenés

A Star Wars Battlefront megjelenés egyre csak közeledik: november 20-tól már lehetőséged lesz harcba szállni a lázadók vagy a birodalmiak oldalán.