Star Wars Battlefront ár, vásárlás, előrendelés

Találd meg, hogy számodra melyik a legjobb Star Wars Battlefront ár

Gondolkodtál már rajta, hogy mennyit szeretnél kiadni a Star Wars Battlefrontért? Persze az árak majdnem mindenhol megegyeznek, ugyanakkor elérhető többféle kiadás, így érdemes alaposan körülnézni a vásárlás előtt. Ezeket a kérdéseket ajánlott feltenni első körben:

  • Milyen előnyökhöz jutok hozzá Star Wars Battlefront előrendelés esetén?
  • Hogyan változik a Star Wars Battlefront ár az egyes kiadásokat tekintve?
  • Milyen formátumokban van lehetőségem a Star Wars Battlefront vásárlásra?

Első körben válaszd ki a platformodat

A Star Wars Battlefront megjelenés PC-n, Xbox One-on és PS4-en esedékes novemberben, és ahogy az lenni szokott, a legtöbb helyen a PC verziót szerezheted be a legolcsóbban. Ha rendelkezel egy erős géppel, amely képes megbirkózni a játékkal, akkor érdemes ezen változat mellett döntened, már csak az ár miatt is.

Star Wars Battlefront ár vásárlás akció előrendelés

Star Wars Battlefront vásárlás – hol tedd meg?

Ez elsősorban attól függ, hogy milyen formátumot részesítesz előnyben. Amennyiben digitálisan szeretnéd a gyűjteményedben tudni, akkor az Origin, a PlayStation Store, valamint az Xbox Games Store áll a rendelkezésedre. Ha a dobozos verziót szeretnéd, első körben érdemes körülnézned, hogy a közeledben lévő kereskedők közül ki kínálja a legjobb áron, illetve milyen előrendelői extrákat adnak mellé.

Milyen előnyhöz juthatsz hozzá a Star Wars Battlefront előrendelés esetén?

Ez nagyban függhet attól is, hogy hol rendeled elő a játékot, ugyanis egyes kereskedők speciális extrákat kínálnak azoknak, akik megjelenés előtt lefoglalják a saját példányukat. Ilyen bónusz lehet például az, hogy olcsóbban kapod kézhez a megjelenés napján. Emellett persze azért is rendkívül előnyös a Star Wars Battlefront előrendelés, mert így már a megjelenés napján becsatlakozhatsz az akcióba. Ez különösen igaz digitális előrendelés esetén, ahol már éjféltől elérhetővé válik a játék, de a legtöbb kereskedőnél a dobozos változatra sem kell sokat várnod. Ha a megjelenés előtt néhány nappal előrendeled, akkor szinte biztos, hogy a futár házhoz viszi neked már a debütálás napján.

A Star Wars Battlefront a következő platformokra is megjelenik: PS4 | PC & XBOX ONE | Tudj meg többet a játékról!

Video: Star Wars Battlefront ár, vásárlás, előrendelés

A Star Wars Battlefront megjelenés PC-n, Xbox One-on és PS4-en esedékes novemberben, nézd meg az árakat és vár az előrendelés / vásárlás.