Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront Logo

Sok-sok év után az egyik legizgalmasabb esztendő ez a Star Wars-rajongóknak, hiszen nem csak az film, hanem egy klasszikus játéksorozat is visszatér a Star Wars Battlefront személyében. A DICE stúdiójában készülő, online többszemélyes lövöldözős játékkal kapcsolatban ezeket az információkat találod meg az oldalon:

A DICE PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő játékában lehetőséged lesz harcolni mind a lázadók, mint a birodalmiak oldalán, irányíthatsz ikonikus űrhajókat a Star Wars univerzumból, valamint legendás hősök és gonoszok felett is átveheted az irányítást. Ha szereted ezt a világot, és odavagy a kompetitív videojátékokért, ez egy tökéletes kombináció lesz a számodra, amit garantáltan nem érdemes kihagynod. Olvass tovább és tudj meg többet a játékról!

Milyen játékmódokkal vár a Star Wars Battlefront?

A Star Wars Battlefront az online többszemélyes összecsapásokra helyezi a fókuszt, ezért jó néhány játékmód közül lehet választani. Összesen kilenc opció vár azokra, akik harcolni fognak lázadóként vagy birodalmiként – ismerd meg a játékmódokat!

Fighter Squadron

Ebben a játékmódban az ég a fő helyszín, ugyanis arra nyílik lehetőséged, hogy irányítsd a legemlékezetesebb Star Wars járműveket, beleértve az X-szárnyúakat, az Ezeréves Sólymot, a TIE harcosokat, és még sok-sok további mást.

Supremacy

Ez egy negyven főt támogató játékmód, ahol a lázadók és a birodalmiak öt kulcsfontosságú pont megszerzéséért küzdenek. Hatalmas helyszínek és epikus küzdelmek várnak, a győzelemhez pedig a földi és légi járműveket is bevethetsz.

Cargo

Kedveled a klasszikus zászló megszerzős játékmódokat? Akkor ezt imádni fogod, ugyanis pontosan ez lesz a feladatod. A cél az, hogy megszerezd az ellenség bázisán lévő értékes rakományt, és elvidd a saját támaszpontodra. Persze figyelned kell eközben a saját rakományodra is.

Droid Run

Ez a mindössze hat-hat fős többszemélyes mód azoknak ideális, akik kedvelik a pörgős összecsapásokat. A cél, hogy elfoglalj három GNK Power Droidot, miközben az ellenséges csapat próbálja megszerezni azokat.

Walker Assault

Éld át személyesen a Hoth bolyón lezajlott hatalmas csatajelentet a Birodalom Visszavágból. A negyven fős összecsapások során hatalmas AT-AT lépegetők masíroznak, lázadóként pedig az a feladatod, hogy megsemmisítsd őket, míg a birodalmiaknak a védelem szerepe jut.

Blast

Egy klasszikus team deathmatch mód, ami sok Star Wars Battlefront játékos kedvence lesz. A cél egyszerű: amelyik csapat több lázadót vagy birodalmit képes megölni, azé a győzelem ebben a tíz-tíz főt egymásnak eresztő módban.

Drop Zone

Ebben a Star Wars Battlefront módban elengedhetetlen a csapatmunka. Az égből folyamatosan mentőkapszulák zuhannak, a győzelemhez pedig el kell foglalnod őket. Amelyik csapat több mentőkapszulát foglal el sikeres, az nyer.

Heroes vs Villains

Ebben a módban ikonikus karakterek csatlakoznak hozzád a Star Wars-univerzumból. Akár a birodalmiakkal, akár a lázadókkal vagy, a feladatod az lesz, hogy életben tartsd a hősöket vagy gonoszokat, és egyre több pontot szerezz a csapatodnak.

Hero Hunt

Vadássz le a társaiddal olyan ikonikus Star Wars karaktereket, mint Han Solo, Luke Skywalker, Darth Vader vagy Boba Fett. Ez persze egyáltalán nem lesz könnyű dolog, hiszen mindegyik hős rendelkezik a maga sajátos képességeivel.

star-wars-battlefront-01-werzo

Játssz külső vagy belső nézetben

A Star Wars Battlefront megadja a lehetőséged, hogy egy gombnyomással válts a külső és belső nézet között. Így a neked leginkább megfelelő kameraállást használhatod, és kihozhatod a maximumot a meccsekből. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz abban, hogy gyönyörködni fogsz a lenyűgöző látványban és hangokban, amelyek száz százalékban hűek a Star Wars univerzumához.

Milyen előnnyel jár a Star Wars Battlefront előrendelés?

A Star Wars Battlefront előrendelés esetén az elsők között lehetsz, akik játszhatják az extra letölthető tartalmat. A DLC Jakku bolygójára fog elkalauzolni, ahol egy, a Star Wars hetedik részének eseményeit megelőző összecsapásra kerül sor. Míg a legtöbb játékos december 8-án kapja meg ezt a letölthető tartalmat, addig a Star Wars Battlefront előrendelők már egy héttel korábban, december 1-től beszerezhetik és élvezhetik az új helyszínt.

Video: Star Wars Battlefront

A Star Wars Battlefront előrendelés esetén az elsők között lehetsz, akik játszhatják az extra letölthető tartalmat.