FIFA 16 újdonságok

Írta: 2015/08/09

A mostanában megjelenő FIFA részeknek már nem az a célja, hogy teljesen újraírják a játék alapjait, hanem sokkal inkább az, hogy tovább fejlesszék a meglévő elemeket, illetve folyamatosan új funkciókkal bővítsék a sorozatot.

FIFA 16 újdonságok : az idén érkező új felvonás kibővít bizonyos játékmódokat, valamint változatosabbá teszi a sorozatot olyan újításokkal, amik eddig hiányoztak. Jöjjenek a FIFA 16 legfontosabb újításai!

fifa16-header-3

Női csapatok

Sokan régóta szerettek volna női csapatokkal játszani a FIFA játékokban, amire az előző években nem volt lehetőség. A FIFA 16 végre változtat ezen, és tizenkét női csapatot hoz el a játékba, amelyek mindegyike hivatalos. Emellett, hogy az élethűségre se legyen panasz, több mint 100 különféle arckifejezést mintáztak le a fejlesztők.

Előszezon

Az karrier-módot megelőző előszezonban barátságos meccseket játszhatsz majd más csapatokkal, miközben beutazod Ázsiát, Dél-Amerikát, Észak-Amerikát és Európát. Érdemes lesz megnyerni ezeket a meccseket, ugyanis extra pénzhez juttathatod a csapatodat, így jobb helyzetben vághatsz neki a karrier-módnak. A csapatod erőssége fogja meghatározni azt, hogy kikkel kerülsz majd szembe: ha te irányítod a Manchester United-et, számíts arra, hogy meg kell majd mérkőznöd a Real Madriddal.

FIFA Ultimate Team kommentár

Immáron az igencsak népszerű FIFA Ultimate Team is kapni fog teljesen egyedi kommentárt a FIFA 16-ban, erősítve ezzel azt az érzést, hogy valódi, igazán fontos játékosokat irányítasz a pályán. Bizonyos sztároknak teljes történetet ígérnek a fejlesztők, amelyeket a kommentátorok mesélnek majd el. A hangot Alan Smith és Martin Tyler szolgáltatja.

Karrier-mód gyakorlás

Már azt hittük, hogy ez sosem fog megtörténni, de végre megkapjuk a lehetőséget, hogy fejlesszük a csapatunkat a karrier-módban, így növelhetjük a játékosok csapathoz adott értékét. Különféle mini-játékok teljesítésével fejleszthetsz majd a játékosok kulcsfontosságú tulajdonságain.

A FIFA 16 szeptemberben érkezik PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra.

KÖVESS, JÓ LESZ :)

Video: FIFA 16 újdonságok

A FIFA 16 újdonságok után kutatsz? Az EA minden évben bemutat új dolgokat, melyek jobbá teszik kedvenc focis játékunkat, nézd meg mitől lesz más idén