Battlefield 4 kiegészítők a Razer műhelyéből

Írta: 2013/09/27

A különféle Battlefield 4 kiegészítők érkezése immáron biztosra vehető, hiszen a Razer nemrég bejelentette, hogy speciális perifériákat készít a DICE sokak által várt háborús játékához. Az elszánt rajongók nem csupán Battlefield 4 témájú egérre és billentyűzetre, hanem iPhone tokra, táskára, egérpadra, sőt még egy mikrofonos fejhallgatóra is szert tehetnek, mely utóbbival tovább fokozható az online multiplayer által nyújtott élmény. Nézzük a kiegészítőket sorjában!

Battlefield 4 billentyűzet

Battlefield 4 billentyűzet

A BlackWidow Ultimate névre keresztelt Battlefield 4 billentyűzet már a külsőjével is megfogja az ember tekintetét, hiszen az egyedi, narancssárga billentyűmegvilágítást nehéz nem észrevenni. A Razer természetesen nem csupán a külcsínre összpontosított, a másfél kilogrammos klaviatúrát felszerelték többek között programozható gombokkal, mikrofon bemenettel és természetesen az úgynevezett “Gaming” móddal, aminek segítségével deaktiválhatjuk a Windows billentyűt a játék során.

Battlefield 4 egér

Battlefield 4 egér

Az egerek talán a legfontosabb perifériák, ha FPS játékokról van szó, és mivel a Razer meglehetősen jártas ezek készítésében, szinte biztosak lehetünk abban, hogy a Battlefield 4-nek dedikált  Razer Taipan hasznos társ lesz a csatatéren. Minden olyan funkcióval rendelkezni fog, amire egy profi katonának szüksége lehet: az ergonomikus kialakítás, a 8200dpi-s érzékenység, valamint a 9 programozható gomb egyaránt a kiegészítő sajátja. Súlyra megközelítőleg 95 grammot nyom.

Battlefield 4 egérpad

Battlefield 4 egérpad

A Razer Taipan mellé egy egérpadot is elérhetővé tesz a gyártó, melynek egyedien kialakított felülete még kényelmesebb használatot biztosít. A gumírozott alap természetesen az asztalon való legkisebb elcsúszást is kiküszöböli.

Battlefield 4 fejhallgató

Battlefield 4 fejhallgató

A Battlefield 4 többjátékos szegmensében kiemelten fontos szerepet kap a csapatmunka, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy folyamatosan kommunikálni lehessen a csapattársakkal. A Razer ezzel tisztában van, ezért egy jól felszerelt fejhallgatóval is bővítik a kínálatot, mely természetesen headsettel is rendelkezik. Ezt akár le is csatolhatjuk, amennyiben éppen nincsen rá szükségünk.

Battlefield 4 táska

Battlefield 4 táska

Előfordulhat, hogy mindezen kiegészítőket magunkkal szeretnénk vinni valahová, példának okáért egy LAN-partira. Ilyenkor jöhet jól a Razer Messenger Bag, amibe egy 15 hüvelykes kijelzőjű laptop mellett könnyedén beférnek az egyes perifériák is, így anélkül hurcolhatjuk őket, hogy aggódnunk kéne az épségükért.

Battlefield 4 iPhone 5 tok

Battlefield 4 iPhone 5 tok

Végezetül az iPhone 5-tel rendelkezők szert tehetnek egy Battlefield 4-es szilikontokra, aminek segítségével nagyobb biztonságban tudhatjuk telefonunkat. A tartó az extrém igénybevétel és a mindennapi használat során egyaránt képes megállni a helyét.

Battlefield 4 kiegészítők a Razer műhelyéből

Battlefield 4 megjelenés Magyarországon októberben esedékes, hamarosan pedig a bétateszt is kezdetét veszi.

KÖVESS, JÓ LESZ :)